Wilt u uw woning laten schilderen?

Kies dan voor een onderhoudscontract van Baring Schilders. Met ons TotaalGarantPlan bent u jarenlang van goed onderhoud verzekerd, voor een vast bedrag per maand.
Logo TotaalGarantPlan

Hoe werkt het?

  • U meldt zich aan bij ons
  • Wij maken een advies en verwerken dit in een aanbieding voor een abonnement
  • In overleg met u wordt het tijdstip van uitvoering van het werk bepaald
  • Na uitvoering van het onderhoudswerk ontvangt u maandelijks een factuur van ons met het overeengekomen maandbedrag
  • Jaarlijks vindt er controle, onderhoud of herschilderwerk plaats van de woning. Tijdens de herschilder- en onderhoudsbeurten wordt de woning opnieuw geschilderd en worden beschadigingen bijgewerkt.

Vast bedrag!

Elke periode betaalt u de abonnementskosten waardoor het onderhoud aan uw woning is verzekerd. Dit betekent dat u geen pieken meer heeft in uw onderhoudsuitgaven, doordat uw kosten zijn ondergebracht in een periodiek abonnementsbedrag. Ook achterstallig onderhoud kan worden opgenomen in het abonnement.

Waarde ontwikkeling woning en klantvriendelijk!

Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis. Het TotaalGarantPlan is helder, er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. Immers binnen het onderhoudsabonnement verbinden wij ons aan u, waarbij van tevoren reeds vaststaat aan welke criteria dient te worden voldaan. Een grotere zekerheid op kwaliteit kunt u niet krijgen.